-15 ºc
 


MW Bygg & Fritid

Utför allt inom byggnation oavsett om det gäller ombyggnation, tillbyggnation eller nybyggnation. Kontakta på Tel. 0661-22075 eller E-post: mwbyggfritid@telia.com


Markus Edlunds Svets & Smide

På hösten 1989 startade morbror Vilmar Edlund företaget Anundsjö Mekaniska. Han byggde om ladugården vid sitt föräldrahem till en modern mekanisk verkstad/smedja, där det börjades tillverka boggiband.

Hemsida: http://www.messmide.se


Myckelgensjö Glassfabrik

är placerad i Västernorrland där vi tillverkar en helt igenom äkta och naturlig delikatessglass som har kommit att gillas av de flesta som uppskattar ett genuint mathantverk utan en massa konstiga tillsatser. Vi garanterar att all vår glass tillverkas med kärlek och omsorg.

Hemsida: http://www.mglass.se

 

Myckelgensjö Camping

I en trivsam lantlig miljö med utsikt över Hamptjärn. Här finns tre timmerstugor med totalt 12 bäddar. Husvagnsplatser med el & servicehus med dusch, toalett, kök mm.

Hemsida: http://myckelgensjo.se/Campingen

 

EE Allservice

EE Allservice är en verkstad för ATV, skoter, gräsklippare, slungor, cyklar, bilar mm i Näsåker. Jag tillverkar och säljer BK-System mm. Hemsida: http://www.bksystem.se/ee-allservice/

 
BK System

BK System tillverkar en förlängning av avgassystemet som leder ut avgaserna bakom skotern. Kan även förlängas för att leda ut avgaserna bakom pulkan.

Hemsida: http://www.bksystem.se/bk-system/

 

 

Jon Salmens Gård

Gården har funnits i familjens ägo sedan början av 1800-talet, Frida Bylund är således den sjätte generationen som nu driver gården. Förutom att producera mjölk till mejeriprodukter går en del till den lokala glassfabriken som finns i Myckelgensjö.


 
» Öppna utskriftvänlig sida
Copyright © Myckelgensjö - 2019