Myckelgensjö
 

Fiberföreningen

 

Under hösten 2013 bildades Södra Anundsjöåns fiber ek förening. Syftet med föreningen äm  namnet låter, att bygga ett fibernät i bygden. Området som vi täcker är gränsen mot Bredbyn, upp till Sunnersta, över till Grundtjärn och upp mot Klocken.

 

Alla fastighetsägare inom detta område är välkomna att bli medlemmar i föreningen. Kostnaden är 200 kr, varav 100 är en medlemsavgift och 100 kr är insats. Medlemsskapet är INTE bindande utan kommer ge föreningen en uppskattning hur många fastigheter som vill ansluta sig, och med det som grund kunna beräkna hur mycket det kommer kosta för varje fastighet att ansluta sig.

 

Kostnaden för att bygga fibernätet kommer delas kollektivt, vilket betyder att det inte spelar någon roll vart i området man bor, utan alla betalar samma. På så sätt hoppas vi att fler kommer få möjligheten att ansluta sig. För tillfället vet vi ej vad kostnaden kommer att hamna på då det beror på hur många vi blir. 

 

Bli medlem:

Betala in 200.- till bg 504-2478 som tillhör Södra Anundsjöåns Fiber Ek.förening

Märk inbetalningen med Namn och Fastighetsbeteckning så vi lättare kan få ordning på er medlemmar.

 

Vi har även en maillista för medlemmar där löpande information går ut. Så skicka gärna ett mail till info@mglass.se så får vi in dig direkt i registret. 

 

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig, antingen via mail till  info@mglass.se eller till Frida på telefonnummer 070 27 45 486.

 

Du hittar även fortlöpande information på Facebook - https://www.facebook.com/groups/473577632740314/

 

 

 

Copyright © Myckelgensjö - 2024