-2 ºc
 


Myckelgensjo.se

Byföreningen beslutade vid ett möte för ett antal år sedan att byn borde ha en hemsida som kunde informera om Myckelgensjö och dess historiska platser men även kunde vara till nytta för alla oss som bor här och nu.

 

Om hemsidan

Förutom att med hemsidan kunna skapa en känsla av gemenskap bland oss bybor så finns det även en tanke om att kunna presentera vår by och bygds många fördelar och därigenom kanske kunna locka andra att flytta hit.

 

Stort engagemang

I Myckelgensjö finns ett brinnande intresse och framtidstro vilket inte minst visas genom byns entreprenör nummer ett, Marcus Edlund. Han driver bla. M.E.S Markus Edlunds Svets & Smide som tillverkar och renoverar Boggi-band till skogsmaskiner. Därutöver är han också delägare i byns Glassfabrik och driver dessutom ytterligare ett antal verksamheter.  2012 vann Marcus Svenskt Näringslivs utmärkelse (Västernorrlands mest företagsamma människa).

 

Vår by och bygd har en underbar natur att njuta av men också ett levade föreningsliv med mycket aktiviteter. Det finns alltså både lugn och ro för den som söker det men också mycket saker att göra om man vill.

 

Nyttig information

På hemsidan har vi här försökt samla nyttig information kring att bo i och omkring Myckelgensjö. Många samhällsfunktioner såsom skola, vård och omsorg finns i Bredbyn som ligger 34 km eller ca. 30 minuter från Myckelgensjö.

 

Även på Facebook

Förutom hemsidan finns vi också på Facebook där det mer dagliga uppdateringarna och händelserna läggs upp. Här på hemsidan kan man dock alltid se det senaste uppdateringarna från Facebook-sidan på framsidan.

 

Hemsidan uppdateras kontinuerligt men det kan olyckligtvis ändå hända att uppgifter som finns här, såsom telefonnummer, öppettider mm. på våra sidor blir inaktuella utan vår vetskap. Upptäcker du något som är fel ber vi dig därför att kontakta byföreningen och uppmärksamma oss på problemet.

 

Har du förslag, frågor eller annat som rör hemsidan är du välkommen att kontakta byföreningen eller webmaster - Morgan Lindgren via myckelgensjo@gmail.com

» Öppna utskriftvänlig sida
Copyright © Myckelgensjö - 2019